Kapcsolat


Makó reklám debrecen

Makó Reklám Filmnyomó Bt.

 

Cím: 4026 Debrecen, Vendég u. 84-86

Nyitva tartás:

  • Hétfőtől-Csütörtökig: 9:00 - 16:00
  • Péntek: 9:00 - 15:00
  • Szombat-Vasárnap: Zárva

Telefon:

  • +36 52 536 068
  • +36 70 389 07 38

Cégünk a telefonhívásokat nem rögzíti, az azok során esetlegesen közölt adatokat nem rögzíti.

 

E-mail cím:

Az árajánlat kérésével Ön tudomásul veszi, hogy az árajánlat kérő e-mail-ben esetlegesen megadott adatai cégünk tudomására jutnak. Ezeket az adatokat mi kizárólag az árajánlat adása céljából kezeljük, azokról nyilvántartást nem vezetünk, az adatokat harmadik személy számára hozzáférhetővé nem tesszük és későbbi marketing tevékenység céljából sem használjuk fel.

Ajánlatkéréshez kattints IDE

 

Adatkezelési szabályzat

A Makó Reklám Filmnyomó Bt. tevékenysége során az adatkezelést az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendeletében foglaltakkal összhangban végzi.

A Makó Reklám Filmnyomó Bt. weboldalának látogatása, a szolgáltatások igénybe vétele elektronikus regisztrációt ne igényel, nem gyűjtjük látogatóink adatait elektronikus hírlevél küldése, vagy későbbi marketing tevékenység érdekében.

A Makó Reklám Filmnyomó Bt. ügyfelei adatait kizárólag a megrendelések teljesítése céljából kezeli, azokról nyilvántartást nem vezet, harmadik félnek azokat nem adja ki. Az árajánlat kérése során az árajánlat kérő e-mail-ben esetlegesen megadott adatokat kizárólag az árajánlat adása céljából kezeljük, azokról nyilvántartást nem vezetünk, az adatokat harmadik személy számára hozzáférhetővé nem tesszük és későbbi marketing tevékenység céljából sem használjuk fel.

A Makó Reklám Filmnyomó Bt-vel folytatott telefonos beszélgetések rögzítésre nem kerülnek, az akkor esetlegesen közölt személyes adatok nem kerülnek rögzítésre.

A Makó Reklám Filmnyomó Bt. tevékenysége során adatkezelést kizárólag annak ügyvezetője folytat.

 

Cégünkhöz egyszerűen útvonalat tervezhet az alábbi térkép segítségével: